Valitettavasti aika ei sitten ihan riittänyt koristeiden tekoon päälle (eikä kyllä olisi ollut aineitakaan :( ).
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
75g voita
0,5dl maitoa (tai kermaa)
2 kananmunaa
2dl sokeria
2 banaania
3dl gluteenittomia vaaleita jauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl kanelia
0,5dl ruokasoodaa
1. Sulata voi ja lisää siihen maito.
2. Vaahdota munat ja sokeri.
3. Soseuta banaanit (pieniä sattumia saa jäädä).
4. Sekoita jauhot, kaneli, leivinjauhe ja sooda keskenään.
5. Lisää munasokeri vaahtoon voimaito seos.
6. Lisää jauhoseos vähän kerrassaan vatkaten. Jauhoon ei jää möntejä.
7. Laita seos vuokaan/iin. Tarvittaessa voitele vuoka tai muffinsivuoat ja vuoraa gluteenittomalla korppujauholla. Taikinasta tulee 15 kappaletta muffinseja.
Paista uunissa kakkua 55 - 60 min. Muffinseja n. 20. min.
![]() |
Nämä jäi jäljelle koko satsista... |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti