Katajan Janne on taas saanut jotakin uutta aikaiseksi toukokuun alussa ja pitihän sitä heti tilaisuuden tullen käydä testaamassa. Millä se Janne aina jaksaa porhaltaa eteenpäin?
Lippujen hinnat vaihtelevat esiintyjän/ien mukaan 12 eurosta alle viiteen kymppiin ilman dinneriä. Esiintyjät ovat kokeneita ja jo nimeä saaneita eli mitään takametsästä lavalle kiskaistuista karpaaseista ei ole kyse. Jope Ruonansuu on esiintyjistä kallein. Osa esityksistä on jo ehditty myydä loppuun, mutta aina kannattaa kysyä peruutuspaikkoja. ;)
Esityksiä on perjantaisin ja lauantaisin yleensä yksi illassa, mutta muutamana kertana on ensin esitys alkuillasta ja sitten vielä sen jälkeen kello 23.00 alkava toisen esiintyjän esitys. Molempina iltoina ovet avataan kello 18.00 ja esitys alkaa 20.15. Varsinkin tuo perjantain alkamisaika on monelle pidemmälle työssä käyvälle aika kiireellinen, mutta toisaalta sieltä pääsee sitten aikaisin nukkumaan tai jatkamaan iltaa muualle.
Ja sitten pari sanaa omasta illasta...
Paikka oli pieni ja täynnä vanhanajan glamouria. Savuista tunnelmaa, tähtien valokuvia seinillä paksuissa kultaisissa kehyksissä, väri- ja huonekalujen maailma kuin suoraan vanhasta kapakasta. Taustalla soiva musiikki ilmensi paikan tunnelmaa.
Takit menivät narikkaan kuin itsestään ja hovimestari johdatti pöytiin ovelta. Janne itse hääri seremoniamestarina ja tarjoilijatkin tulivat esittäytymään pöytiin. Ei tosiaankaan tarvinnut kuin sormea nostaa niin pian tarjoilija oli jo pöydän vieressä. Plussaa saa erittäin kohtelias ja palvelualtis henkilökunta olematta kumminkaan lipevä.
Lippuja sai joko dinnerillä tai ilman. Dinnerin hinnaksi tuli 14 euroa ja se on mielestäni edullinen, koska kyseessä on alkukeiton, pääruoan (liha/kasvis vaihtoehto) ja jälkiruuan sisältämä menu. Tässä pitää tosin muistaa, että ruokailu ei ole itse päätarkoitus ja jos olet erittäin nälkäinen saattaa aterian koko tuntua pieneltä. Myöskään useampaa vaihtoehtoa dinnerille ei ole tarjolla (esim. kana tai kala), mutta se ei ehkä haittaa jos harvakseltaan käy. Omaan suuhun kyllä sopi lipstikkakeitto, hunajapaahdettua possun filettä bataattivaahdolla ja porkkana-chilikastikkeella sekä jälkiruokana raikaita metsämarjoja hunnutettuna valkosuklaalla. Ruokajuomana oli vesi, mutta mikäli haluaa vähän tujumpaa juotavaa, niin paikalla on anniskeluoikeudet ja juomaa voi tilata koko illan ajan.
Itse illan esitys alkoi jälkiruuan tultua pöytään ja Ulla osasi ottaa lavan hyvin haltuunsa. Rentoa ja mukaansa tempaavaa juttua riitti Lava-ammuntaa 3:n merkeissä noin tunnin verran. Kesken esityksen laittoi vielä pullon Koskenkorvaa kiertämään josta jokainen katsoja sai ottaa korkillisen. Täytyihän se maistaa ja todeta, että ehtaa tavaraa se oli. Naurua riitti ja monesti oli pakko kesken esityksenkin laittaa lapasia yhteen. Saimme taputettua Ullan takaisin lavalle vielä yhden vitsin ajaksi ja sitten se hupi oli ohi. Olisihan sitä katsellut pidempäänkin, mutta rajansa kaikella kuitenkin. :)
Ei sitten muuta, kuin lasku pöytään ja kavereiden kanssa juttelemaan rauhalliseen jatkopaikkaan illan esityksestä...
Yritin ottaa pari kuvaa paikasta, mutta kännykällä ei saanut sellaisia kuvia, että niistä saisi mitään selvää. :( Nyt ei auta muu kuin kaikkien käydä itse katsomassa paikka. Kotisivut löytyvät www.teatteriravintolakoomikko.fi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti